"PODSEĆA ME NA MENE KAD SAM BIO MLAĐI" Murinjo u superlativima govorio o Džeku

09:20 | 24-07-2024

Fudbal 0

Trener Fenerbahčea Žoze Murinjo pohvalio je Edina Džeka posle utakmice sa Luganom

Žoze Murinjo

Turski tim je savladao švajcarskog predstavnika u gostima sa 4:3, a najzaslužniji za tu pobedu bio je upravo Džeko koji je postigao het trik i tako približio svoj tim plasmanu u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Po završetku utakmice Murinjo je izneo niz pohvala na račun bosanskohercegovačkog napadača.

- Edin je odigrao vrlo, vrlo dobro. Dati tri gola u bilo kojem meču je fantastična stvar. Taj čovek ne stari. Podseća me na mene kad sam bio mlađi. Priča mnogo, žali se previše. Ima emociju mladića i srećan je jer kad sam ja radio takve stvari, uvek sam dobijao crveni karton - rekao je Murinjo.

Džeko nije ostao dužan svom treneru pa mu je uzvratio lepim rečima.

- Murinjo je veliki karakter i u njemu ima različitih osobina. Zabavan je kada se šali, a kada je ljut – onda je stvarno ljut - rekao je Džeko, koji se požalio na podlogu na kojoj se igrala utakmica jer se radilo o terenu sa veštačkom travom.

- Nedopustivo je da se igra na ovakvom terenu. Nismo se snašli najbolje i primili smo rano gol. Tri primljena gola su previše, ali smatram da je ovaj rezultat veoma dobar - dodao je Džeko, a istu je primedbu na teren imao i Murinjo.

Revanš utakmica između Fenerbahčea i Lugana će se odigrati naredne nedelje u Istanbulu, a pobednik ovog dvomeča ide na megdan francuskom Lilu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading