PRVENAC ZA LJUBAV Brazilski superklinac prošao pakao čekajući gol za Real

08:00 | 27-08-2024

Fudbal 0

Kritikovali su mene, porodicu, devojku, prošli smo teške momente

Endrik

Prvencem kojim je ispisao stranicu istorije najslavnijeg kluba sveta - najmlađi stranac strelac - Endrik je, kaže, skinuo veliki teret s nejakih pleća. Rekord je postavio s 18 godina i 35 dana...

Gabrijeli Miranda i Florentino Perez EPA/MARISCAL
 

Real je posle kiksa na Majorki (1:1) dočekao Valjadolid pred 70.178 navijača i upisao pobedu 3:0 koju je pečatirao brazilski superklinac. Ušao je u 86. minutu, a desetak minuta kasnije, u debeloj nadoknadi, debi za „blankose“ krunisao prvim golom.

Endrik EPA/Borja Sanchez Trillo
 

Ostvaren dečački san

Ovaj gol Endriku nije prvi u Madridu.
- Presrećan sam, ostvario sam san. Već sam igrao na „Bernabeuu“ s reprezentacijom Brazila, dao sam gol, ali to nije bilo u dresu Reala - naglasio je 18-godišnjak značaj prvog pogotka za aktuelnog šampiona Evrope.

- Svi smo srećni. Igrali smo, a naše porodice su gledale. Moja zna koliko sam radio i patio jer su me kritikovali, kao i moju porodicu, devojku... Ovo pobeda mi puno znači, jer smo prošli teške momente, izgledalo je kao pakao. Ali sad treba da uživamo - rekao je mlađani napadač, za koga je Real platio Plameirasu 47,5 miliona evra.

 

 

Endrik je, zna se, u vezi s tri godine starijom zemljakinjom, koja se s njim preselila u Španiju. I ona je, dabome, bila na tribinama „Bernabeua“ i radovala se prvencu, koji je, između ostalih, posvećen i njoj. Najviše njoj, čini se.

 

 

Endrik i Gabrijeli su u početku krili vezu, da bi je otkrili krajem prošle godine objavljujući zajedničke fotografije. Prvi put u javnosti su bili na svečanosti „Srebrna lopta“ na kojoj je napadač Palmeirasa dobio nagradu za najboljeg mladog igrača sezone u brazilskoj Seriji A.

 

 

„Čestitam, ljubavi. Neka te Bog blagoslovi, zaslužio si ovo“, napisala je tad manekenka na Instagramu, gde ima više od milion pratilaca.

 

 

Fudbaler rođen 21. jula 2006. dosad je odigrao 10 utakmica za reprezentaciju i postigao tri gola, a prvencu se radovao na legendarnom stadionu. I tad ga je uživo bodrila lepotica koja je zaštitno lice nekoliko poznatih brendova...

Komentari(0)

Loading