ČUDO OD DETETA Novi brazilski superstar smuvao bombu, za njom se okreću svi, pa i on!

06:00 | 09-12-2023

Šoutajm 0

Endrik će narednog leta doći u Real, koji je za njega platio 60 miliona evra, i dovodi prelepu manekenku stariju od sebe

Gabrijela Miranda
Printscreen/Instagram

 

Endrik Felipe Moreira de Sousa, poznatiji kao Endrik, proživljava bajku od života. Mada su mu tek 17...

Endrik EPA/Yuri Edmundo
 

„Kraljević“ za 60 miliona evra

Real je pre godinu dana objavio da je postigao dogovor s Palmeirasom oko transfera Endrika. Novi Brazilac na stadionu „Santjago Bernabeu“ (Vinisijus, Rodrigo, Militao) doći će u Madrid u julu 2024, kad postane punoletan. „Kraljeviće“ je koštao 60 miliona evra!

Mlađani Brazilac je pre nekoliko dana s Palmeirasom osvojio titulu u šampionatu najfudbalskije zemlje sveta, tačnije odbranio prošlosezonsku, na leto ga čeka Real Madrid, a uz njega je bomba od devojke.

Gabrijela Miranda je ta koja je osvojila srce napadača prvaka Brazila, i dalje u tinejdžerskim godinama. A kako?

Tokom prve reprezentativne akcije, prošlog meseca, mlađani Endrik je bio upitan o iskušenjima koja ga čekaju kad se preseli u Španiju, s akcentom na lepe žene. Iskusno je izbegao odgovor, kao da ima 27, a ne deset manje.

Da, međutim, nije imun na atraktivne cice pokazao je samo nekoliko trenutaka kasnije. Dok je držao malog brata na terenu gde su „karioke“ trenirale, pored zvezde Palmeirasa je prošla ona. Naprasno je izgubio koncentraciju pred novinarima, jer mu je pogled išao za plavušom. Ubrzo je otkriveno ko je misteriozna lepotica, a nije prošlo mnogo vremena, 20-godišnja manekenka je postala devojka budućeg asa Reala.

Izaziva vrelim fotkama

Lepog lica i manekenskog tela, Gabrijela Miranda zavređuje pažnju i drugih muškaraca. Primera radi, na Instagramu je prati i Eder Militao, reprezentativni saigrač njenog dečka. I budući klupski.
Brazilka često objavljuje izazovne fotke, privatne i sa setovima na kojima reklamira kozmetiku i preparate za kosu, zbog čega je nekoliko puta menjala boju.

Endrik i Miranda su u početku krili vezu, a otkrili su je pre nekoliko meseci objavljujući niz fotografija. Da ljubav neumorno cveta videlo se i na minuloj svečanosti „Srebrna lopta“, na kojoj je Endrik dobio nagradu za najboljeg mladog igrača sezone. Tad su se prvi put zajedno pojavili u javnosti.

„Čestitam ljubavi. Neka te Bog blagoslovi, zaslužio si ovo“, napisala je manekenka na Instagramu, gde ima 150.000 pratilaca, uz fotografije s dečkom.

Objava je imala više od milion sviđanja, što ne čudi, jer Endrik ima ogromnu armiju fanova na toj društvenoj mreži (5,6 miliona).

Gabrijela je, naravno, navijačica Palmeirasa, bila je i pre nego što je upoznala mladu zvezdu „velikih zelenih“, a sad je pogotovo...

Tagovi:

Komentari(0)

Loading