VRELINA BRAZILA Klinac zabio Englezima i oduševio ceo svet, najsrećnija je ipak ona - njegova lepotica

06:00 | 25-03-2024

Šoutajm 0

Endrik ušao u istoriju „karioka“ i to pred očima manekenke koja mu je osvojila srce

Gabrijela Miranda
Printscreen/Instagram

 

Zvezda je rođena, baš tamo gde treba - u kolevci fudbala.

Endrik AP/Alastair Grant
 

Brazil je, dakle, predstavio svetu još jednog bisera - u dresu reprezentacije, dabome, jer u Palmeirasu odavno sija - koji bi mogao da pomuti slavu čuvenih zemljaka Nejmara, Ronaldinja, Ronalda, Romarija, Zika... mnogih drugih, pa možda i samog Pelea. Ko zna, možda.

Endrik EPA/Tolga Akmen
 

I u igrici dao gol na „Vembliju“

- Zaigrao sam na stadionu na kojem je igrao Bobi Čarlton, zabio gol na dan Ronaldovog debija za Brazil, oboje mi je tako važno. Neću da lažem, samo sam mislio o tome kako ću dati gol. To je jedinstven osećaj. Na FIFA sam igrao i prva utakmica za Brazil mi je bila na „Vembliju“ i dao sam gol. Maštao sam o tome da i u stvarnosti zaigram ovde i zatresem mrežu i eto... - rekao je mladi napadač Palmeirasa, a od leta Realov, koji je za njega već platio 45 miliona evra!

Transfer bi mogao da naraste na 60 miliona...

Endrik Felipe Moreira de Sousa, jednostavnije Endrik, momak koji još ne zna šta je to brijač je ta zvezda. U hramu, kako na Ostrvu zovu svoj „Vembli“, dao je gol za pobedu „karioka“ 1:0 protiv Engleske i oduševio najfudbalskiju zemlju sveta.

Endrik AP/Alastair Grant
 

Sa 17 godina i 246 dana je najmlađi strelac u reprezentaciji još od Ronalda, koji je debitantski pogodak zabeležio sa 17 godina i 224 dana. Ujedno, postao je najmlađi strelac na meču nacionalnih timova u istoriji „Vemblija“.

 

 

Istorijskoj partiji Endrika posebno se obradovala Gabrijela Miranda, Brazilka koja je osvojila srce tinejdžera iz Tagatinge.

„Kakva noć, bože moj, svaka čast i slava Bogu!“, napisala je 20-godišnja lepotica.

 

 

Prvi put zajedno u javnosti

Endrik i Miranda su u početku krili vezu, otkrili su je pre nekoliko meseci objavljujući niz fotografija. Da im ljubav cveta posebno se videlo na svečanosti „Srebrna lopta“ krajem godine, na kojoj je Endrik dobio nagradu za najboljeg mladog igrača sezone u brazilskoj Seriji A. Tad su se prvi put zajedno pojavili u javnosti.
„Čestitam ljubavi. Neka te Bog blagoslovi, zaslužio si ovo“, napisala je manekenka na Instagramu, gde ima skoro pola miliona pratilaca, ali je ta objava imala milion i po sviđanja, što ne čudi, jer Endrik ima ogromnu armiju fanova na toj društvenoj mreži (7,8 miliona).

Upoznali su se tokom njegove prve reprezentativne akcije, u novembru prošle godine. Dok je davao izjavu na treningu „karioka“, pored njega je prošla ona. Odjednom je izgubio koncentraciju pred novinarima, jer mu je pogled išao za neznanom plavušom.

 

 

Ubrzo je, međutim, otkriveno ko je misteriozna lepotica, a nije prošlo mnogo vremena, postala je devojka budućeg asa Reala.

 

 

Gabrijela je, naravno, navijačica Palmeirasa, bila je to i pre nego što je upoznala mladu zvezdu „velikih zelenih“, a sad je pogotovo. Biće i fan Reala, od leta, kad se zajedno presele u prestonicu Španije.

 

 

Madrid dobija golupčiće koji bi mogli da pomute slavu mnogih slavnih parova...

Tagovi:

Komentari(0)

Loading