PRILIČNO JE JEZIVO Džon Holand se javio iz skloništa, objasnio situaciju u Izraelu

12:13 | 08-10-2023

Košarka 0

"Snimam ovo jer, možda, znate..."

Džon Holand

Bivši košarkaš Crvene zvezde Džon Holand ove sezone nastupa za Hapoel Tel Aviv, a javnosti se oglasio iz skloništa sa porukom da je bezbedno, ali i da se ne oseća najsigurnije. Trenutno su u Izraelu otkazana sva sportska dešavanja, a stranci pojedinih timova dobili dozvolu da odu.

SUKOBI UDARILI SPORTU RAMPU Otkazan meč Evrokupa u Izraelu

-Trenutno sam u Izraelu. Počelo je bombardovanje i prilično je ludo, čoveče. Imali smo dosta upozorenja za sklonište, zbog kojih smo morali ući u sklonište. Ako pogledate ulice, prilično su prazne sada. Zaista, ima nekoliko ljudi, ali, da, možeš čuti bombe, osetiti ih malo, neke od njih, i jednostavno moramo ostati u skloništu u našoj sobi. Sklonište ima dvostruko staklo i čini se da imaju neku čeličnu prepreku ili nešto slično. Prilično je, prilično je jezivo, neću lagati. Ovo je zapravo drugi rat u kojem sam bio. Bio sam u Rusiji kad su napali Ukrajinu.

 

 

-Zaista ne osetiš to, znaš, osim pada vrednosti rublje i takvih stvari. Zaista ne osetiš bombe kao što osećaš ovde, osećaš bombe koje eksplodiraju. Dakle, najmanje reći dan je bio zanimljiv i videćemo šta će biti sutra. Govore o treningu. Ne mislim da ćemo trenirati. Uh, ne znam. Ne znam šta će se desiti, ali znate, samo dokumentujem ovo jer, eto, možda, znate... Ali, da, to je otprilike sve od mene trenutno. Siguran sam. Osećam se relativno sigurno. Dakle, to je život. Javiću vam se ponovo.

 

 

 

 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading