20.000.000+ Sjajan podatak kojim se pohvalila Zvezda

18:15 | 08-10-2023

Košarka 0

Spektakl koji je viđen u četvrtak u Štark Areni obišao je svet

KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde na savršen su način otvorili novu sezonu u Evroligi, pošto su zajedno sa preko 18.000 navijača koji su u četvrtak bili u Štark Areni napravili pravi spektakl koji nije prošao ne zapaženo. Ne samo u Evropi, već i u svetu.

MOGU DA UNIŠTE EVROLIGAŠA Trener Cedevite svestan kvaliteta Zvezde

Nakon utakmice, veliki broj svetskih medija, NBA novinara, delilo je i pisalo o navijačima Crvene zvezde i strasti sa kojom se prati košarka u Srbiji.

Danas se Crvena zvezda pohvalila sa brojkom od 20.000.0000 pregleda na društvenim mrežama na svim video snimcima koji su se delili, a i dalje se dele od četvrtka uveče. Komentari su najviše dolazili od američkih ljubitelja košarke i uglavnom su bili vezani za nezadovoljstvo što takvo navijanje i strast ne postoji u njihovoj najjačoj ligi na svetu.

Jasno je da je na pravi način otvoreno najelitnije košarkaško takmičenje u Evropi.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading