PODGORIČANI NA DEOBI PRVOG MESTA U ABA LIGI Studentski centar ostvario i drugu pobedu u regionalnom šampionatu, pobeda protiv Zadra

21:20 | 09-10-2023

Košarka 0

Košarkaši Studentskog centra ozbiljno pretenduju na to da budu hit ove sezone u ABA ligi

KK Studentski centar
SC Derby Filip Roganovic

Podgoričani su u drugom kolu regionalnog šampionata uspeli da upišu i drugu pobedu, pošto je u prestonici Crne Gore prilično lako oružje položila ekipa Zadra - 88:75. 

Nakon nešto slabijeg prvog poluvremenua, u kome su bili lišeni usluga najboljeg igrača Obrija Doukinsa, košarkaši Studentskog centra su fenomenalnom igrom u drugom poluvremenu uspeli da dođu do novog trijumfa i dođu na deobu prvog mesta ABA lige, zajedno sa Crvenom zvezdom i Partizanom.
ČAČANI 2/2 Borac posle velike drame pobedio Megu

Zadar je svoje šanse za eventualno iznenađenje na ovom susretu propustio još u prvom poluvremenu, kada su Dalmatinci imali priliku da dođu do prednosti, a na kraju su sa tri poena minusa dočekali poluvreme. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Najefikasniji u redovima pobedničkog sastava bio je Kenan Kamenjaš, koji je uz 14 poena uspeo da doda i fenomenalnih 12 skokova - za ukupan indeks od 31!


 

Pored njega, dvocifreni su bili još i Zoran Vučeljlić sa 13 poena, odnosno Luka Bogavac i Vasilije Baćović, koji su dodali po 11.
 

Sa druge strane, kod Zadra je glavnu reč vodio Luka Božić sa 26 poena, kojima je pridodao još 11 skokova i četiri asistencije, za ukupan indeks od 34!

Pored prošlosezonskog MVP-a regionalne lige, dvocifreni su bili još Arijan Lakić sa 15, Dario Drežnjak sa 12, odnosno Lovrvo Mazalin sa deset poena na svom kontu. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading