MISLITE DA SAM GLUP? Ataman zagrmeo zbog priča da muči igrače: Prave od mene tiranina

08:54 | 13-10-2023

Košarka 0

Trener Panatinaikosa Ergin Ataman rešio je da demantuje glasine da je igrače držao na treningu preko šest sati

Ergin Ataman
EPA-EFE/L. Rico

- Dajte, ljudi... Imali smo samo gledanje video-snimaka od četiri sata, gledali smo mečeve protiv Olimpijakosa i Marusija, gledali naše greške i pričali smo o tome. Sada smo imali odgovor na to. Niko ne bi preživeo trening od sedam sati, nisam ja glup trener da šest-sedam sati treniramo dva dana pred meč u Evroligi. Molim vas, pišite istinite stvari na društvenim mrežama - zavapio je Ergin Ataman uz osmeh, naravno objašnjavajući da nije takav tiranin kakvim su ga grčki mediji predstavili prethodnih dana zbog očajnih rezultata Panatinaikosa.

To se promenilo protiv Bajerna jer je zablistao bivši košarkaš Crvene zvezde i Partizana Matijas Lesor koji je upisao 16 poena i šest skokova (7/10 iz igre), dok ga je pratio Džerijan Grant sa 14. Dvocifreni su bili još Marijuš Grigonis sa 11 i Huančo Ernangomez sa 10. Luka Vildoza je dodao osam poena, a u timu nije bilo Kostasa Slukasa.

Što se tiče Bajerna, koji od ove sezone vodi trofejni stručnjak Pablo Laso, njih je predvodio Leandro Bolmaro sa 19 poena, dok je samo još Isak Bonga bio dvocifren sa 10.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading