BRUTALNA TUČA NA PARKETU Opšta ludnica na košarkaškoj utakmici, sevale pesnice na sve strane, jedan od glavnih učesnika i Filip Čović (VIDEO)

13:24 | 16-10-2023

Košarka 0

Sramotni snimci sa jedne košarkaške utakmice obišli su Srbiju

Košarkaška utakmica
Printscreen

Susret "SportyMate" lige u kom su se sastali Zvezdara i AST u balonu "Corn" u Beogradu obeležila je opšta i brutalna tuča u kojoj smo mogli da vidimo i jedno dobro poznato lice. 

Nekadašnji košarkaš FMP Železnika i Crvene zvezde, Filip Čović, bio je među glavnim akterima pesničenja u beogradskom balonu. Sin prvog čoveka kluba sa Malog Kalemegdana, Nebojše Čovića, koji je na ovom meču nosio ljubičasti dres sa brojem šest, ušao je u verbalnu raspravu posle jednog faula koji je nad njim načinjen, a zatim je i odgurnuo protivničkog košarkaša.

Odjednom se stvorila velika gužva i krenule su razmene pesnica, te se u jednom trenutku nije znalo ko koga udara. 

Čović nije nastavio fizički obračun, a sam meč je prekinut posle opšteg haosa u trećoj četvrtini pri rezultatu 29:29. Čitav incident možete videti na snimku iznad, a haos je krenuo na 43:50 od početka. 

Podsetimo, Filip Čović profesionalnu karijeru završio je 2021. godine i od tada se rekreativno bavi košarkom u ligama poput gore pomenute.  

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading