VLASNIK PANATINAIKOSA UDARIO NA EVROLIGU Ne poštujete naših šest titula, porodicu, najboljeg trenera u Evropi

10:04 | 21-10-2023

Košarka 0

Janakopulos bi ponovo zbog svog javnog istupa mogao da bude kažnjen od strane takmičenja

Janakopulos
EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

Gori veliki plamen u Atini nakon jučerašnjih dešavanja na meču 4. kola Evrolige između Panatinaikosa i Makabija iz Tel Aviva koji je obeležilo isključenje turskog trenera Ergina Atamana, koji se posle toga zaleteo na arbitra Roberta Lotermozera kojem je urlao u lice.

Očigledno nezaodovoljni suđenjem trojke koju je činio i srpski arbitar Uroš Nikolić, iz Panatinaikosa su i tokom noći nastavili da ispaljuju otrovne strelice ka sedištu Evrolige. 

TRENER VIRTUSA POSLE POBEDE Videli ste kako je Zvezda igrala

Predsednik kluba, Dimitris Janakopulos je na svom Instagram profilu postavio sliku Ergina Atamana i Roberta Lotermozera, tagovao zvanični nalog Evrolige i krenuo da proziva ovo takmičenje.

- Ne poštujete naših šest titula, ne poštujete naš brend, ne poštujete našu porodicu koja preko 30 godina ulaže u košarku... Ne poštujete, prema svim parametrima, najboljeg trenera u Evropi. I na kraju krajeva, ne poštujete naše navijače. Na osnovu čega mislite da mi treba vas da respektujemo? - bila je poruka besnog Janakopulosa. 

On je inače i ranije u prošlosti plaćao velike novčane kazne zbog svojih istupa prema takmičenju, a pretio je i da će povući Panatinaikos iz Evrolige. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading