UNOSIO MU SE U LICE I URLAO NA NJEGA Ataman nasrnuo na poznatog nemačkog sudiju

08:49 | 21-10-2023

Košarka 0

Konstantno je turski stručnjak prilikom izlaska sa terena vikao u pravcu Roberta Lotermozera

Ergin Ataman
EPA-EFE/L. Rico

Umeo je Ergin Ataman da nam priredi svakakve scene tokom prethodnih godina na parketima Evrolige, ali ona juče može se svrstati u red njegovih "najbesnijih" izdanja ikada. Nezadovoljan odlukom nemačkog sudije Roberta Lotermozera nakon pregledanja snimka sa srpskim arbitrom Urošem Nikolićem, turski stručnjak krenuo je da pravi haos kraj aut linije.

Nakon što je Lotermozer posle diskutabilne odluke ostao pri svom da ne dosudi nesportski prekršaj, Ataman je besno dotrčao do njega i malo je nedostajalo da i isprva ne dođe do fizičkog kontakta sa sudijom. 

TRENER VIRTUSA POSLE POBEDE Videli ste kako je Zvezda igrala

Krenuo je Ataman da se unosi u lice Lotermozeru i da mu viče, a sve to su izbliza posmatrali delegat i ljudi sa zapisničkog stola koji su to gledali sa prilično prestravljenim izrazom lica. 

Nakon što je posle toga oko šest - sekundi samo proveo gledajući direktno u oči nemačkom sudiji, on je krenuo van terena, ali je tom prilikom odmahnuo i udario jako po ruci Lotermozera. A onda je nastavio sa nizom besnih izliva. 

Nije još poznato šta je to Ergin konstantno vikao Lotermozeru, ali i to ćemo najverovatnije saznati nakon što Evroliga izvesno saopšti kaznu za turskog stručnjaka zbog napravljenog haosa na meču sa Makabijem.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading