VELEOBRT, MAKABI U BEOGRADU? Iako je dogovoren Kipar, "Ponos Izraela" želi domaćinstvo u prestonici Srbije

12:52 | 23-10-2023

Košarka 0

Sutra ćemo i konačno saznati gde će kao domaćin igrati Makabi iz Tel Aviva

Makabi
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Rat na Bliskom istoku bukti, sportski događaji su odloženi, a sportisti raštrkani na sve strane sveta. Što se tiče košarke, skoro je predsednik Košarkaškog Saveza Kipra izjavio da je sigurno da će košarkaški timovi iz Izraela svoje privremeno utočište naći na Kipru gde će biti domaćini u međubnarodnim takmičenjima.

Istaknuto je tada da je sa Makabiem iz Tel Aviva komplikovanija situacija, jer sa Evroligom treba utanačiti posebne detalje, ali i da bi Makabi gotovo sigurno trebalo da se takođe nastani na Kipru.

IZRAELCI SE VRAĆAJU NA TEREN U SRED RATA? Čelnici fudbalske lige Izraela zasedaju

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ipak, pojavile su se infiormacije koje govore drugačije. Deluje da Makabi preferira Beograd kao svoju privremenu "kuću", a prestonica Srbije se među prvima istakla kao potencijalno rešenje za Makabi još na početku sukoba Izraela i Palestine.

Ipak, ovo je malo verovatno da se dogodi zbog toga što oba beogradska "večita" rivala igraju Evroligu i zautzetosti hala, pa ostaje da se vidi šta će zvanično Evroliga odlučiti. Sutra bi trebalo da čelnici najelitnijeg evropskog takmičenja donesu konačnu odluku.

 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading