PARTIZANOV DŽELAT NE IGRA "EL KLASIKO" Barselona oslabljena ide na Real

14:55 | 26-10-2023

Košarka 0

Trener Barselone Rodžer Grimau neće moći da računa na jednog od najvažnijih igrača u večerašnjem "El Klasiku"

Partizan - Barselona
FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ/ nr

Danas je pravi košarkaški dan u Evropi. Dva "večita" derbija igraće se u oviru petog kola Evrolige. U Španiji i Srbiji. Iako je duel u Beogradu znatno više propraćen od strane Evrolige, stiže loša informacija iz Barselone pred čuveni "El Klasiko".

"SIGURNO ĆE IMATI REAKCIJU ZBOG NOVOG TRENERA" Anđušić veruje u pobedu protiv Zvezde

Naime, KAtalonci će večeras na megdan ljutom rivalu- Realu iz Madrina ići poprilično oslabljeni za izostanak prvog plejmejkera ekipe, Nikolasa Laprovitole.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pre dve nedelje upravo je ovaj Argentinac bio najbolji i praktično presudio Partizanu, u duelu u Štark Areni, baš kao i prethodne sezone.

Svi ljubitelji košarke u Evroligi očekivali su i direktan duel dva druga iz reprezentacije- Kampaca i Laprovitole, međutim, za to ćemo sačekati do sledećeg "El Klasika".

Laprovitola je u proseku od početka sezone postizao  13,8 poena i 6,8 asistencija pa je jasno koliki će ovo gubitak biti za Katalonce.  

Duel je na programu večeras od 20:45, a domaćin je Real u "Vizink" centru.

 

 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

 

Za više sportskih informacija, zapratite našuu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading