SRPSKI TRENER ISPUSTIO POBEDU POSLE DRAME Rajakovićev Toronto imao i +17, ali doživeo poraz u produžetku

09:20 | 28-10-2023

Košarka 0

Baš šteta...

Darko Rajaković
AP/Nathan Denette

Otkako je ovog leta postao glavni trener Toronta, Darko Rajaković je prikupio i dosta veliku pažnju iz Srbije, koja ima i još jedan razlog da ostaje budna i prati utakmice. Nažalost, njegovi Reptorsi su pretrpeli veoma tesan poraz od Čikaga posle produžetka - 104:103.

Rajaković je svoj debi na klupi odradio na sjajan način, slavili su u prvom kolu, a sve je već bilo viđeno da to ponove i u drugom.

Reptorsi su posle slabijeg prvog poluvremena zaigrali odlično, te su u poslednjoj deonici otišli i na ogromnih +17, kada se jednostavno sve urušilo za ovu ekipu. Bulsi su tada napravili seriju od 18:3, te su se potpuno vratili u meč.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ušlo se u veliku dramu, Demar Derouzan je imao dva bacanja za pobedu svoje ekipe, ali je promašio jedno na 0.7 sekundi do kraja, pa je meč otišao u produžetak.

MICIĆEVA TROJKA ZA ISTORIJSKI DEBI U NBA LIGI Bogat porogram u najjačoj ligi sveta obeležio Vasilije i pobeda njegove Oklahome (VIDEO)

Imao je Toronto i tamo prednost, ali je Aleks Karuso postigao trojku u poslednjim sekundama za konačnih 104:103 i tako je naneo Srbinu i prvi poraz u NBA ligi.

Najefikasniji na meču bio je Demar Derouzan iz Čikaga sa 33 poena, Kobi Vajt je dodao 17, a po dabl-dabl učinak su zabeležili Aleks Karuso (13 poena i 13 skokova) i Nikola Vučević (11 poena, 12 skokova). Kod Toronta se najbolje pokazao Skot Barns sa tripl-dabl učinkom od 22 poena, 10 skokova i 10 asistencija, Paskal Sijakam je dodao 18 poena, dok je Trent meč završio sa 16 datih koševa.

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading