ČEKA NAS TRENER KOJI ZNA NAŠU IGRU Obradović pred put u Španiju: Moramo da nastavimo sa dobrim igrama

14:09 | 01-11-2023

Košarka 0

Idemo u Vitoriju maksimalno motivisani posle dve velike utakmice i pobede protiv velikog protivnika Crvene zvezde. Sa druge strane, siguran sam da ni njima neće nedostajati motivacije posle dolaska trenera koji nas odlično poznaje, rekao je trener košarkaša Partizana Željko Obradović pred duel protiv Baskonije u Evroligi (petak, 20.30).

Obradović
ABA liga/Dragana Stjepanović

 

Na klupi Baskonije debitovaće doskorašnji trener Crvene zvezde Duško Ivanović, a Obradović ističe da promena uvek donese reakciju tima.

- Čeka nas trener koji je do pre neki dan bio ovde i imao priliku da analizira našu igru. Svaka utakmica u Evroligi je mnogo važna, moramo da nastavimo sa dobrim igrama - istakao je Obradović i otkrio da ponovo u ekipi neće biti povređeni kapiten Kevin Panter i Mateuš Ponitka.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Prema njegovim rečima, prošlogodišnji poraz u produžetku odavno je zaboravljena priča.

- Koncentracija je na onome što je sada, imaju nove igrače i one koji su zadržali, znamo načine na koji igraju, novi trener donosi puno i videćemo kako će izgledati na ovoj utakmici. Važnije je kako ćemo mi izgledati - poručio je Obradović.

 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

 

Za više sportskih informcija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading