NOVA IMENA Zvezda posle pobede nad Mornarom u ABA ligi imenovala novi Upravni odbor kluba

23:00 | 20-11-2023

Košarka 0

Izabrana su nova imena...

Crvena zvezda
KK Crvena zvezda

 

Košarkaši Crvene zvezde slavili su nad Mornarom iz Bara u utakmici 8. kola regionalne ABA lige, a odmah nakon toga je stigla vest da je formiran i novi Upravni odbor.

Izabrana su nova imena na sednici, a saopštenje kluba sa Malog Kalemegdana prenosimo u celosti bez ikakvih redakcijskih izmena: 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da je u ponedeljak održao prvu sednicu novoformiranog Kolegijuma kluba.

ZVEZDA ISKORISTILA PORAZ PARTIZANA Crveno-beli razbili Mornar za vodeću poziciju na tabeli

Kolegijum KK Crvena zvezda Meridianbet formiran je na drugoj Skupštini kluba koja je održana 15.11.2023.godine u Beogradu, i čine ga: Predsednik KK Crvena zvezda Meridianbet Nebojša Čović, predsednik i potpredsednik Upravnog Odbora Željko Drčelić i Živorad Vasić, kao i predsednik i dva potpredsednika Skupštine kluba: Ljubomir Milić, Zoran Milošević i Dragiša Vučinić.

Na prvoj sednici kolegijuma potvrđen je i sastav novog Upravnog odbora koji će brojati 17 članova, a koji čine privrednici i veliki Zvezdaši:

KK Crvena zvezda KK Crvena zvezda
 

Takođe na sednici Kolegijuma kluba, pokrenuta je inicijativa oko formiranja Stručnog saveta KK Crvena zvezda Meridianbet, a u skladu sa novim statutom kluba.

Na prvom sastanku Kolegijuma KK Crvena zvezda Meridianbet koja je imala više tačaka dnevnog reda, razgovaralo se i o pitanjima važnim za svakodnevno funkcionisanje kluba.

Sednica Upravnog odbora kluba održaće se u narednih 10 dana, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena - piše u saopštenju kluba.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading