PUNO SREĆE MOM BORCU U NASTAVKU Željko Obradović nije imao šta da zameri svojim igračima posle ubedljive pobede

22:40 | 27-11-2023

Košarka 0

Željko je čestitao i treneru Borca na dobrom radu

KK Partizan
Aba liga Dragana Stjepanović

Košarkaši Partizana ubedljivo su zatvorili 9. kolo ABA lige na svom terenu protiv Borca iz Čačka u meču koji su dobili sa 45 poena razlike - 101:56. 

Trener crno-belih, Željko Obradović istakao je da je zadovljan igrom svog tima i čestitao je kolegi Dejanu Mijatoviću na dobrom poslu koji radi ove godine u čačanskom timu. 

- Nemam ništa posebno da kažem, odigrali smo dobro od početka do kraja,  protiv tima koji igra strašno brzo ove sezone i ovo je meč koji je ispao tako. Oni imaju sigurno veći kvalitet. Hoću da čestitam mom kolegi Mijatoviću koji radi izvanredan posao. Do sada sve što su igrali su igrali jako dobro. Hvala svima što su došli danas da nas podrže. I naravno, Borcu mom puno sreće u nastavku takmičenja - rekao je Obradović. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

PARTIZAN RAZMONTIRAO ČAČANE Crno-beli kontrolisali čitav meč u Areni, ubacili Borcu preko 100 poena i odigrali najbolju partiju u sezoni

Upitan da prokomentariše zbog čega je tim igrao konstantno sa trojicom visokih igrača, Obradović je istakao da je to uzrokovano odsustvom nekih drugih košarkaša. 

- Ne, kada pogledate naš roster, mi smo ostali sa samo pet spoljnih igrača i onda je to bila odluka da igramo sa tri visoka zato što nemamo veliku rotaciju. To radimo na treningu kao neku opciju. I večeras su pokušavali i imali su par dobrih kontranapada, mislim na Borac. To smo zaustavili - dodao je Željko. 

BONUS VIDEO: 

https://www.facebook.com/alosportske

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading