FEREL JE VEĆ PROŠLOST Nekadašnji igrač Vašingtona i Bajerna na meti crno-belih?

17:34 | 28-11-2023

Košarka 0

Ferel je već arhiviran, štab se okreće novim opcijama

KK Partizan
Tanjug

Dolazak Jogija Ferela u Partizan bio je na pragu realizacije, ali je čitava priča propala u poslednjem momentu. Pozicija plejmejkera u crno-belom taboru i dalje ostaje otvorena za pojačanje, posebno u situaciji kada Aleksa Avramović nije u timu zbog povrede nosa. 

Italijanski novinar Mateo Andreani prenosi informaciju da je klub iz Humske već bacio oko na novu opciju. Igrač sa evroligaškim iskustvom Kasijus Vinston navodno se sve češće dovodi u vezu sa klubom. 

On je prošle sezone nastupao u Bajernu, svom prvom evropskom klubu, nakon što je od 2020. do 2022. godine igrao u Vašington Vizardsima, posle školovanja na Mičigen Stejtu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

POKAZUJU MI LESOROVE KLIPOVE Kaboklo: Želim da budem kao on

Tim iz glavnog grada Amerike ga je birao kao 53. pika na NBA Draftu, i ukupno je 32 puta igrao u najjačoj ligi sveta. Tokom dve godine igrao je i za Eri Bej Hokse i Kapital Siti Gou-Gou u G ligi. 

U dresu Bajerna je u sezoni 2022/23 ubacivao 14 poena u proseku u Bundesligi, i 11 u proseku uz 3.4 asistencije u Evroligi.

Trenutno nastupa za turski Tofaš za koji je na osam susreta u domaćem prvenstvu u proseku davao 12 poena uz 5.4 skoka i 4 asistencije.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading