MILJENIK "GROBARA" OBELODANIO SJAJNE VESTI Dante Egzum postao otac, na svet došla ćerka Darija

09:00 | 03-12-2023

Košarka 0

Samo dan nakon Luke Dončića, njegov saigrač Dante Egzum postao je otac

Dante Egzum
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Košarkaši Partizana osvojili su prethodne sezone ABA ligu, a jedan od najzaslužnijih za taj trofej bio je organizator igre Dante Egzum. On je u noći velikog slavlja imao dva razloga - pored titule u regionalnom takmičenju, njegova devojka mu je otkrila da će za nekoliko meseci postati otac! To se i desilo, bivši plejmejker Partizana dobio je ćerku - Dariju Lior Egzum, čijim se prvim fotografijama pohvalio na društvenim mrežama!

MONSTRUOZNA PARTIJA DONČIĆA Slovenac brojao do 44, miljenik "grobara" (konačno) podsetio na beogradske dane

Dante nije bio naročito rečit ovom prilikom, ali zato jesu navijači Partizana. Ispod dve fotografije koje je objavio - a na jednoj od njih on drži ćerku - navijači crno-belih ostavili su brojne komentare. Nizale su se čestitke za košarkaša koji je prethodne sezone pružao sjajne partije u dresu Partizana, kako u regionalnom takmičenju, tako i u Evroligi gde su igrači Željka Obradovića bili na korak od F4. Pogledajte njegovu objavu:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danté Exum (@daanteee)

Podsećamo, sjajni plejmejker iz Australije tokom leta se preselio iz Partizana u redove Dalas Maveriksa, a sa Lukom Dončićem nastupa za tim iz Teksasa. Ove sezone odigrao je 16 mečeva za tim sa juga Amerike, uz prosek od 4,8 poena, 2,3 skoka i 1,5 asistencije po meču.

Mečevi u NBA ligi samo su nastavak Egzumove karijere u SAD, pošto je još 2014. godine kao peti pik na draftu izabran da igra u najjačoj ligi na svetu. Nakon pet godina u dresu Jute i dve sezone u Klivlendu usledila je evropska avantura - prvo godinu dana u Barseloni, a zatim godinu dana u crno-belom dresu Partizana, gde je postao ljubimac navijača.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading