LEGENDA PARTIZANA ZAGRMELA Sudije su bile katastrofa, mene ne mogu da kazne

07:17 | 06-12-2023

Košarka 0

Legendarni košarkaš Partizana, Miško Marić bio je iskren posle utakmice u kojoj su crno-beli uspeli da pobede Monako

KK Partizan KK Monako
Alo/Marko Metlaš

- Oni igraju drugačije ove godine, to se videlo i danas, stalno su igrali pod nekim pritiskom na ivici faula, a sudije su malo pustile takav kriterijum i dozvolile su takvu čvrstu igru. Na kraju su malo i pogubili kriterijum. Zašto ne reći, ja mislim da su sudili katastrofalno. Ja nisam funkcioner kluba niti trener tako da nemam konsekvence ako to kažem - rekao je Marić za "Sport klub".

Dodao je i da sudijama ne može da se zameri nijedna odluka, ako je ona ista za obe strane i ako je kritierijum suđenja ujednačen. 

- U suštini ne može ni da se zameri niti bilo koja odluka da se donese. Sve je stvar kriterijuma da li je faul ili nije, ali je najbitnije da kriterijum bude ujednačen. Ovde na kraju mislim da ne bi trebalo da bdue ništa sporno. Završila se utakmica, bio je nameran faul očigledan, a poslednje ubacivanje lopte kada su pokušali da izvuku iz ničega pobedu... Klasično simuliranje. Jeste bio kontakt, ali je prethodno bio faul Lojda. Na Na kraju je epilog mnogo dobar za Partizan i može da bude zadovoljan da uđe sa pobedom u narednu utakmicu - naglasio je on.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Na kraju je pričao i o meču.

- Na kraju jedna teška pobeda, zaslužena, Dali su sve od sebe igrači, mislim da nisu sada završili utakmicu da bi teško završili jer su bili puni faulova.Na kraju se srećno završilo. Imali su na kraju neke faulove što je rezultiralo penalima, Pi Džej je čini mi se dao jedan mnogo važan koš na pola koša razlike za njih. Uvek sitnice odluče, a bolji pobedi - završio je Marić. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk sranicu.

 

Komentari(0)

Loading