RASTANAK SA "PANTERIMA" Nenad Stefanović više nije trener FMP-a

18:20 | 12-12-2023

Košarka 0

Panteri su odlučili da se rastanu sa mladim stručnjakom

Nenad Stefanović
Alo/ Marko Metlaš

Posle nešto slabijih rezultata na početku sezone, FMP je odlučio da se rastane od trenera Nenada Stefanovića, zbog čega će Pantere u nastavku sezone voditi neko drugo lice. 

Kako je prvi izvestio portal Telesport, Stefanović se rastao sa klubom sa kojim je prošle sezone došao do plej-ofa, ali ove godine je uspeo da upiše samo tri pobede do sada - protiv Cibone, Splita i Igokee. Od toga su dve došle na gostovanju, a svega jedna na domaćem terenu. 

STEFANOVIĆ NAJAVIO SRPSKI DERBI FMP-A I BORCA Uvek je zadovoljstvo igrati u hali kraj Morave

U međuvremenu se oglasio i sam klub, koji je potvrdio da Stefanović nije šef stručnog štaba, nakon što je podneo ostavku na to mesto: 

- FMP obaveštava javnost da Nenad Stefanović više nije trener prvog tima. Nakon dve i po uspešne sezone Stefanović je podneo ostavku na mestu šefa stručnog štaba.

FMP se zahvaljuje Stefanoviću na velikoj posvećenosti, sjajnim rezultatima i profesionalizmu koji je pokazao u svom mandatu u klubu. U tom periodu osvojene su dve srebrne medalje namenjene vicešampionu Srbije i ostvarena dva plasmana u plej-of ABA lige. 

Ponosni smo na sve urađeno zajedničkim snagama i ponosni što je još jedan mlad trener stekao punu afirmaciju u našem klubu - napisali su iz kluba.

Na mesto novog šefa struke doći će Stefan Mijović, doskorašnji trener Radničkog iz Kragujevca. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stanicu.

Komentari(0)

Loading