CRVENO-BELI U ATINI Evo gde možete pratiti meč Crvene zvezde i Panatinaikosa u Evroligi

09:00 | 28-12-2023

Košarka 0

Košarkaši Crvene Zvezde igraće večeras od 20.15 sati u Atini protiv Panatinaikosa, u utakmici 17. kola Evrolige

Zvezda - Cibona
Marko Metlaš

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je da "crveno-beli" moraju da budu mentalno i fizički spremni za težak meč protiv Panatinaikosa.

Sferopulos je u Atinu poveo 14 igrača, a sa ekipom je otputovao i mladi Nikola Topić, koji se u utorak vratio u Crvenu zvezdu. "Igramo protiv tima koji je u najboljoj formi od početka sezone.

- Igraju odlično na psihičkom planu i odlazimo im na noge posle tri pobede u gostima. Znamo odakle preti najveća opasnost i moramo da budemo veoma skoncentrisani, ako izgubimo koncentaciju oni će nas kazniti. Za nas je veoma važno da nastavimo da igramo našu igru i da ostvarimo pozitivan rezultat. Moramo da budemo mentalno i fizički spremni za težak meč - rekao je Sferopulos, prenosi zvanični sajt kluba.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

BIĆE ČUDNO IGRATI PROTIV NJIH "Naježim se kada se se setim skandiranja Argentini"

Košarkaši Crvene zvezde se nalaze na 15. mestu na tabeli Evrolige sa šest pobeda i 10 poraza, dok je Panatinaikos četvrti sa skorom 9/7. 

Utakmica se igra od 20.15, a prenos možete pratiti tekstualnim putem portala Alo.rs

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Nikola Kalinić
Košarka

UBILI SU NAS Oglasio se Nikola Kalinić

16:40

3 maj, 2024

Košarka

Košarkaš Barselone Nikola Kalinić rekao je posle debakla u četvrtom meču četvrtfinala plej-ofa Evrolige i poraza od 34 razlike (58:92) da ih je Olimpijakos fizički "ubio" na terenu i istakao da ekipa sad želi da iskoristi prednost domaćeg terena za koje se borila tokom regularnog toka sezone.

Komentari(0)

Loading