ACO PETROVIĆ OVO IZJAVOM IZNENADIO SVE Ne postoje prepreke da Srbin igra za Hrvatsku

21:40 | 29-12-2023

Košarka 0

Košarkaška reprezentacija Hrvatske, suočena sa nedavnim izazovima i ne tako sjajnim rezultatima, može pronaći podršku u srpskom košarkaškom talentu, ukazao je bivši selektor reprezentacije, Aleksandar Aco Petrović

Aco Petrović
EPA-EFE/ROBERT GHEMENT

Poznat po aktivnosti na društvenim mrežama, Petrović je ovog puta izrazio svoje mišljenje o igraču Cibone, Aleksandru Aranitoviću, kao potencijalnom pojačanju za hrvatsku reprezentaciju.

U svojoj objavi, Petrović ističe da bi Aranitović mogao biti izuzetan doprinos timu, sugerirajući da bi talentovani igrač mogao doneti svežinu i kvalitet na teren, doprinoseći povratku Hrvatske na staze svoje sportske slave.

- Iako je Sani Aranitović igrao za mlađe kategorije u Srbiji, s obzirom na to da ima i hrvatski pasoš, mislim da ne postoje administrativne prepreke da zaigra za Hrvatsku. Naravno, drugo je pitanje, da li ga Sesar vidi u reprezentaciji i da li sam igrač to želi - napisao je Petrović.

VELIKO BRAVO ZA NAVIJAČE PARTIZANA Evo koliko je plišanih igračaka ubačeno na parket "Štark Arene", brojka je neverovatna (VIDEO)

Petrovićev komentar dodatno budi interesovanje za potencijalni sportski preokret i jačanje hrvatskog tima u kojem bi mladi košarkaš mogao odigrati ključnu ulogu. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading