NEŠTO MI JE POMUTILO UM Emotivna ispovest slavnog španskog košarkaša: Naježim se kada pomislim na dane kada je sve bilo mračno

21:21 | 29-01-2024

Košarka 0

Španski košarkaš Riki Rubio izjavio je da se oseća bolje nego prošle godine ali da se još uvek nalazi u procesu oporavka.

Rubio
AP Photo/Nell Redmond


Rubio će trenirati u narednom periodu sa ekipom Barselone, saopštio je danas katalonski klub.

Rubio (33) je u avgustu prošle godine objavio da je odlučio da napravi pauzu u profesionalnoj karijeri zbog problema sa mentalnim zdravljem. On je imao ugovor sa Klivlendom do 4. januara ove godine.

- Naježim se kada pomislim na dane kada je sve bilo mračno. Nešto mi je pomutilo um, nešto preko čega nisam mogao da pređem. Sada sam mnogo bolji. Oduvek sam pokušavao da budem pozitivan, ali ponekad sam lagao sebe. Govorio sam sebi da ne mogu da se osećam na određeni način, jer bi me to sputavalo. Ali, ako lažeš sebe, to ti se na kraju vrati. To se i meni desilo. Morate da budete iskreni prema sebi - istakao je Rubio za Atletik.

On je dodao da povrede nisu uticale na odluku o odmoru.

- Taj 30. jul je jedna od najtežih noći u mom životu. Moj um je otišao na mračno mesto. Poslednja povreda u Kavsima je bila veoma teška, ali ona me nije dovela do toga. Male stvari su bile te koje su se tokom godina okrenule protiv mene. Nadam se da nije definitivan kraj, ali želim da vidim da li mi je stvarno bolje. Znam da će sve biti drugačije. Prvo ću razmisliti o sebi. Još sam u procesu oporavka, bio je to veliki šok. Ali, znam da je košarka veliki deo onoga što jesam - zaključio je Rubio.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading