OŠTRE REČI MIJAILOVIĆA: Hoće da uruše Partizan, pre sedam godina je trebalo da se ugasimo

16:51 | 02-02-2024

Košarka 0

Predsednik Partizana se pred gostovanje Virtusu osvrnuo na medijske natpise i situaciju u klubu.

Ostoja Mijailović
Tanjug/Ap

Jedno od najbitnijih gostovanja čeka Partizan večeras. Mogli bi crno-beli pobedom da uhvate priključak sa ekipama koje su trenutno na plej-in poziciji, dok bi eventualni poraz zakomplikovao put ka nastavku Evrolige.

Upravo pred gostovanje Virtusu se oglasio predsednik kluba Ostoja MIjailović povodom današnjih spekulacija da je Partizan spremio ogroman ugovor Džananu Musi.

- Natpisi su potureni kad igramo jednu od najvažnijih utakmica u sezoni. Poturaju se neistine, jer niko iz kuba nije bio u komunikaciji ni sa igračem, ni sa njegovim menadžerom. Musa je pod ugovorom, nama je Real prijateljski klub i ne radimo posao na taj način. Moramo da budemo jedinstveni pred ono što će se dešavati narednih dana. Pokušavaće spolja da nas uruše poturenim izjavama raznih kanala, kako bi se napravila destibilzacija - rekao je prvi čovek Partizana za Mozzart sport.

Nadovezao se Mijailović na današnju priču sportskog direktora kluba Zorana Savića da crno-beli zaslužuju A licencu Evrolige.

- Za nas je važno da damo sve od sebe kako bismo ušli u evropsku porodicu, da ne zavisimo od ABA lige ili vajld karte, koja košta 1.000.000 evra više ako ne osvojite regionalnu ligu.

I za kraj, predočio je Mijailović da se klub pre samo sedam godina nalazio u katastrofalnoj finansijskoj situaciji i da mu je pretilo - gašenje.

- Još 2017. je trebalo da se ugasimo, jer smo unapred trošili budžete i dugovali šest godišnjih budžeta. Isplivali smo, došli u situaciju da se pitamo za naš klub. Dosta smo uložili ove sezone, očekujemo bolje rezultate nego što su bili u minulom periodu, ali sport je takav da ne možete da utičete na krajnji rezultat - završio je Mijailović.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading