MOĆNA PORUKA REKORDERA Miler Mekintajer se prvi put oglasio kao igrač Zvezde

19:05 | 03-07-2024

Košarka 0

Amerikanac sa bugarskim pasošem poslao poruku navijačima crveno-belih.

Kodi Miler Mekintajer
Foto: ATA Images

Objavila je Crvena zvezda danas da je završila dolazak Kodija Milera Mekintajera koji se sada prvi put obratio kao igrač crveno-belih.

On nije krio sreću što se vraća u Beograd.

- Godine strpljenja za ovaj trenutak. Ljudi nemaju pojma koliko mi ovo sada znači.. Koliko sam dugo čekao na ovo. Koliko sam negativnih emocija internalizovao za ovaj trenutak. Koliko dugo sam držao pognutu glavu i uzimao stvari iz dana u dan. Bako, voleo bih da si ovde da vidiš šta ću sledeće da uradim za tebe. Ali pretpostavljam da si znao da mi treba anđeo kao što si ti koji me čuva za ono što dolazi. Konačno se vraćam na mesto gde je moja karijera krenula nagore. Ali život se uvek vrti u krug, i kada se zvezde poravnaju, slušam, posebno kada je to najcrvenija zvezda na nebu - napisao je Amerikanac sa bugarskim pasošem.

Miler Mekintajer je prethodnu godinu proveo u Baskoniji, a u karijeri je nastupao i za Gazijantep, Andoru, Burg, Partizan, Cedevita Olimpiju, Zenit, Parmu i Berse.

U žižu javnosti je dospeo prošle sezone kada je na meču sa Asvelom u dresu Baskonije upisao po 11 poena i skokova uz 20 asistencija čime je oborio rekord Evrolige u tom segmentu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading