NIKOLA PETKOVIĆ IZAŠAO IZ PRITVORA Osumjičeni za napad na Bjelicu pušten na slobodu

15:59 | 05-02-2024

Košarka 0

Bivši srpski fudbaler Nikola Petković, osumnjičen za napad na Nemanju Bjelicu, pušten je na slobodu

Nikola Petković
EPA/OLIVER WEIKEN

Nekadašnji defanzivac Crvene zvezde je saslušan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu, posle čega mu je omogućeno da se brani sa slobode. 

Kako prenosi "Sportal", tužilaštvo će se žaliti na odluku sudije za prethodni postupak.

Prethodno je objavljeno i saopštenje tužilaštva u kom je istaknuto da je Prvom osnovnom sudu podnet predlog za određivanje pritvora osumnjičenom. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Povodom događaja od 03.02.2024. godine kada je u Beogradu, u ul. Vudroa Vilsona broj 12, u tržnom centru ‘Galerija‘ u dečijoj igraonici ‘Cosno fun‘ osumnjičeni N.P. verbalno napao i sa makazama u ruci uputio pretnje oštećenom N.B. da će napasti na njegov život i telo i na život i telo članova njegove porodice, protiv osumnjičenog N.P. od starne PS Savski venac podneta je krivična prijava Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Ugrožavanje sigurnosti iz člana 138. stav 1 Krivičnog zakonika. 

OVAKO SE BRANIO FUDBALER Tužilaštvo se oglasilo zbog napada na Bjelicu

Po nalogu dežurnog javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu osumnjičenom N.P. određeno je zadržavanje u trajanju od 48 časova.

Prilikom saslušanja pred javnim tužiocem Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu dana 05.02.2024. godine osumnjičeni N.P. je u prisustvu branioca izneo svoju odbranu, kojom prilikom je negirao navode krivične prijave, nakon čega je podnet predlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu, sudiji za prethodni postupak za određivanje pritvora prema osumnjičenom N.P., a na osnovu člana 211. stav 1. tačka 2 Zakonika o krivičnom postupku, jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke. 

U daljem toku dokaznog postupka ovo tužilaštvo će ispitati oštećenog N.B., kao i druge potencijalne svedoke očevice, pribaviti snimke sa sigurnosnih kamera, te će nakon izvođenja svih dokaza i utvrđivanja tačnog i potpunog činjeničnog stanja biti doneta odluka o daljem postupanju", stoji u saopštenju tužilaštva.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading