ŽELJKO, NISI U PRAVU ZA SUDIJE Čuveni stručnjak zna šta muči Obradovića: On razmišlja o povlačenju

09:21 | 18-02-2024

Košarka 0

Zvezda osvojila prvi trofej u sezoni, Partizan mora što pre da izađe iz krize

Željko
Printscreen/Youtube

Crvena zvezda je u finalu Kupa Radivoja Koraća pobedila Partizan 85:79 i došla do četvrtog uzastopnog trofeja u tom takmičenju.

Trener crno-belih Željko Obradović bio je vidno nezadovoljan, a posle meča izneo je kritike na račun sudija, koje prema njegovim rečima "nisu bile dorasle zadatku".

Takođe, Obradović je istakao da su neke njihove odluke prelomile meč u ključnim trenucima, a sa njegovom ocenom nije se složio poznati košarkaši trener Vlade Đurović koji je utakmicu iz "Čaira" komentarisao na TV Arena Sport.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Ovo je već drugi put da je Željko Obradović veoma snužden - primetio je Đurović nakon Žocovog obraćanja: 

- Stalno prihvata odgovornost, svaka čast, nijednom nije napao igrača, to nikad ne pominje. To što sam ja i rekao ranije, da misli na tog igrača i te igrače, ali svaka mu čast, nije ih spominjao. Izgubili su više utakmica na način na koji nije trebalo da se izgubi. Igrači koji su toliko plaćeni i imaju toliko iskustva, bez obzira šta kaže trener, ne mogu da igraju kako je igrao Partizan - naglasio je Đurović.

- Vidi se da Željka mori velika muka i mnogo razmišlja čak i o povlačenju, ali mislim da nije u pravu kada je rekao za sudije. Pravili su neke greške, ali ovo je teška utakmica, ne samo za njih nego za najbolje evropske sudije da dođu u ovu atmosferu. Ne znam ko bi se prijavio da to sudi, oni su određeni i ne mislim da su odlučili utakmicu uprkos greškama koje su pravili. Demantovali su moj skepticizam uoči meča i obavili su posao dobro. Sve ostalo ga razumem, samo se sa tim ne bih složio. Teške muke ga more - objasnio je Vlade Đurović koji je kao glavnog krivca za poraz Partizana naveo Kevina Pantera

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading