"ŽELJA POSLE KUPA JE JOŠ VEĆA" Branko Lazić najavio pohod na Minhen: Bajern igra sjajno

14:19 | 29-02-2024

Košarka 0

Kapiten je prilično jasan.

Branko Lazić
Tanjug/Dimitrije Nikolić

Nakon privremene pauze usled Kup takmičenja i reprezentativnih obaveza, najjača evropska košarkaška liga se vraća na scenu. Crvena zvezda, nakon osvojenog Kupa Radivoja Koraća, kreće put Minhena gde će se u petak (20:30) susresti sa Bajernom u okviru 27. kola.

Iskusni košarkaš Branko Lazić, iako je rovit, pokazao je da je spreman za predstojeći izazov. Lazić je hrabro zaigrao u finalu Kupa, a period odmora između utakmica mu je omogućio da se potpuno oporavi.

- Posle pauze od Kupa bilo je dosta vremena i da se odmorimo i da se pripremimo i sigurno da idemo sutra tamo da odigramo šta bolju utakmicu, da dođemo do pobede i da nastavimo tu borbu za plej-in.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

"BIVŠI SAIGRAČI? ONI SU NEPRIJATELJI" Fredi Gilespi jasan povodom predstojećeg meča sa Bajernom

Branko Lazić Foto: ABA league/KK Partizan/Emilija Jovanović
 

Imali su crveno-beli dosta reprezentativaca.

- Sigurno da imaju malo više umora, ali ova dva, tri dana ovde što su bili, trener ih je odmorio, pa su trenirali, tako da biće spremeni za sutrašnju utakmicu, možda nisu odmarali kao mi, ali nismo ni mi previše odmarali jer smo dosta trenirali. Prošle godine nismo imali ovu pauzu, ja mislim, posle Kupa, već smo nastavili odmah tu borbu za dalje, većina je sada da kažemo, odmorila i sigurno da ćemo nastaviti, ja mislim, u dobrom ritmu posle. Naravno, posle trofeja, sigurno da je motivacija i želja još veća. Imali smo prvi put u sred sezone, da smo više od 10-15 dana bez utakmica i sigurno da smo se i uželeli košarke. Tako da očekujemo zaista jednu jako dobru utakmicu i pozitivan iskorak.

Očekivano, Bajern shvataju najozbiljnije moguće.

- Pa igraju zaista, zaista, sjajno, dosta su brzi, dosta šuteva uzimaju, moraćemo zaista da odigramo timsku odbranu, pre svega. Takođe moraćemo da odigramo i pametno u napadu. Koncentracija i timsko zalaganje - možemo da dođemo do pozitivnog skora.

Nažalost, Miloš Teodosić nije uspeo da se potpuno oporavi i neće biti u sastavu za duel sa Bajernom. Međutim, prisustvo Branka Lazića predstavljaće značajan doprinos ekipi Crvene zvezde u ovom duelu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading