JOKIĆ SRUŠIO LEBRONA U DERBIJU KOLA Džoker pokvario Džejmsu ulazak u istoriju NBA lige

07:23 | 03-03-2024

Košarka 0

Košarkaši Denver Nagetsa upisali su novu pobedu pošto su na gostovanju u "derbiju" NBA lige savladali Los Anđeles Lejkerse 124:114 uz novu fenomenalnu partiju Nikole Jokića

Nikola Jokić
AP Photo/Yannick Peterhans

Srpski as upisao je novi dabl-dabl, kao i vrlo važne poene na samom kraju meča kada se duel lomio i tako omogućio svom timu novi trijumf. Jokić je meč završio sa 35 postignutih poena, 10 skokova i 7 asistencija.

Sa druge strane, i pored poraza meč je obeležio i Lebron Džejms. Njemu je pre ovog susreta bilo potrebno devet poena za istoriju lige. Naime, kako je popularni Kralj Džejms odigrao dobar meč i ubacio 26 poena, probio je granicu i ušao u istoriju NBA lige kao prvi košarkaš koji je prešao 40.000 datih poena! Ipak, porazom od Nagetsa, njegovo slavlje je delimično pokvareno.

ŠOKANTNA IZJAVA BIVŠEG IGRAČA NBA LIGE Isprozivao Jokića, Dončića i ostale Evropljane, a nije mu prvi put da ovako ponizi Srbina (VIDEO)

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pored Nikole Jokića koji je bio najefikasniji sa 35 poena, u pobedničkom timu su se istakli Majkl Porter Džunior sa 25 poena, kao i Džamal Marej sa 24 i Eron Gordon sa 18. Sa druge strane, Lebron Džejms je upisao 26, Hačimura 23, Rivs je dodao 19, a Dejvis I Rasel po 17 poena.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading