JOKIĆ ISHVALIO DOUŽERA Igrač Partizana će od ovih reči POCRVENETI

18:38 | 05-03-2024

Košarka 0

Jokić govorio o nekadašnjem saigraču, danas igraču Partizana.

Nikola Jokić
AP Photo/Michael Conroy

Jako je zanimljivo čuti Nikolu Jokića kada govori o evropskoj košarci. Pričao je prethodnih dana o Majku Džejmsu, ko će, po njemu, na fajnal-for Evrolie, a sada je došao trenutak da kaže koju i o Pi Džej Doužeru.

Nije tajna da je upravo Jokić bio jedna od glavnih spona kada je letos bivši NBA igrač stigao u redove Partizana.

Em je centar Denvera nahvalio nekadašnjeg saigrača kod Željka Obradovića, em je on američkom beku objasnio da će mu boravak i igranje u Beogradu i više nego prijati.

Nažalost, zbog povreda je Doužer morao da potraži sreću u Evropi, a da nije bilo njih veruje Jokić da bi 27-godišnjak još uvek bio u Denveru.

- Njegov najveći problem su bile povrede, da se nije to događalo verujem kako bi i dalje bio sa Denver Nagetsima. Voleo sam da igram sa Pi Džej Doužerom, pravi je "ball-handler", može da pokrije više pozicija, sjajan je timski igrač. Bio je zaista dobar igrač za našu ekipu. Zaista sam uživao da igram sa njim - nahvalio je dvostruki MVP Amerikanca.

A zaista se Doužer solidno snašao u crno-belom dresu. Ove sezone u proseku u Evroligi po utakmici beleži 9,7 poena uz tri skoka i 3,2 asistencije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading