OVOG IGRAČA ZVEZDAŠI ČEKAJU KAO OZEBAO SUNCE Sferopulos otkrio SJAJNE VESTI pred meč sa Virtusom

17:39 | 21-03-2024

Košarka 0

Da li bi on mogao da učini igru crveno-belih boljom?

ata
ATA Images

Crvena zvezda ima samo teoretske šanse da se domogne plej-ina Evrolige, pa će do kraja regularnog dela takmičenja da se potrudi da popravi utisak, pošto joj je nastup do sada više nego skroman.

Njen sledeći rival će biti Virtus. Ova utakmica će biti odigrana u sklopu 31. kola, a zakazana je za petak od 19 časova u dvorani "Beogradska arena".

TEO ISKRENO DO KOSKE "Moramo da budemo fer..."

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pred spomenuti susret je pred novinare izašao trener crveno-belih, Janis Sferopulos, koji je izneo očekivanja:

- U pravu ste, Virtus je tim koji želi da ostane u zoni plej-ofa, bore se jako, imaju kvalitet. Sa naše strane želimo reakciju nakon poraza, želimo da budemo konzistentnijii igramo bolje u odbrani i igramo pametno u odbrani i koristimo talenat na oba kraja terena. Želimo da se borimo i igramo po planu. Reakcija je jako bitna i želim da vidimo mnogo konzistentniju igru.

Strateg Zvezde želi što više pobeda do kraja:

- Nije lako, nemamo ništa pozitivno na kraju u tom smislu... Ali imamo klub, navijače, mi smo profesionalci i moramo da uradimo sve da bismo dobili što više mečeva do kraja sezone.

ABA liga je nešto na šta mora da se obrati pažnja:

- Osim rezultata, druga stvar je da svi moraju igrati i biti spremni i da budemo spremni za ABA ligu. U Evroligi što bviše pobeda, a kroz njih da se spremimo za mečeve u ABA ligi.

Miloš Teodosić je pred utakmicu sa Panatinaikosom odradio samo jedan trening:

- Miloš je igrao juče i mislim da nije mnogo igrača moglo da igra takve mečeve, on je povređen dva meseca i igrao je meč i želim da mu čestitam. Sada želimo da svi budu srećni, nastaviće da trenira i da hvata ritam.

Grk se za kraj osvrnuo na povređene igrače u timu:

- Topić i Tompkins treniraju individualno, oni su u procesu i videćemo kada će biti spremni za timski trening. To su duge povrede i ne mogu da igraju nakon jednog ili dva timkska treninga. Lazić je bolje i trenirao je i videćemo da li će igrati sutra.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading