DELIJE ĆE OD OVOGA PASTI U TRANS Dobrićeva jaka poruka: Zvezdu ne mogu da uporedim ni sa čim

18:23 | 22-03-2024

Košarka 0

Košarkaš Virtusa govorio pred utakmicu sa Zvezdom.

Ognjen Dobrić
ATA Images

Neće za Crvenu zvezdu duel sa Virtusom imati takmičarski značaj, ali za italijanski tim - hoće. Posebno će neobično biti Ognjenu Dobriću.

Po prvi put će krilni košarkaš zaigrati na parketu Arene protiv crveno-belih i sam priznaje - neće mu biti svejedno.

- Prvi put ću igrati protiv Crvene zvezde na njihovom terenu. Igrali smo već u Bolonji i to je zaista bilo čudno, a mogu tek da zamislim kako će biti ovde u Areni pred Delijama, tako da ne znam šta da kažem niti šta da očekujem. Mislim da će emocije baš biti pomešane - počeo je Dobrić za sajt Zvezde.

Priznaje reprezentativac Srbije da mu je prva sezona u Virtusu jako turbulentna.

- Sezonu do sada bih okarakterisao kao dosta turbulentnu, sa dosta oscilacija. Imali smo fenomenalan prvi deo sezone, bili smo prvi na tabeli i sve je išlo kako treba. U ovom delu sezone smo doživeli pad. Ne igramo kako smo mislili da ćemo igrati i na način na koji smo to radili u prvom delu sezone, tako da ne mogu da kažem da sam zadovoljan ovim delom naše sezone. Tu je bila i povreda, kao i dug oporavak od iste, nije to sve išlo kako treba, jedva sam se vratio na treninge i utakmice. Rekao bih da je za nas ovaj deo sezone bio promenljiv, nestabilna i čudan. Sada sledi borba za trofeje i za Top 8, mislim da ekipa ima kvalitet za sve to, ali sve je do nas.

Imao je Dobrić dosta problema sa povredama ove sezone.

- Navikao sam da imam problem sa zglobovima, to me prati tokom cele karijere. Kada govorimo o povredi krajem godine, mislim da je to moj najduži izostanak sa terena, makar kada je u pitanju povreda skočnog zgloba. Imao sam i taj peh u finalu Svetskog prvenstva, ali je oporavak od te povrede trajao dvadesetak dana, što i nije toliko strašno, a kada govorimo o ovoj drugoj povredi ona je bila ozbiljnije prirode. Nije me bilo na terenu oko dva meseca, probao sam da se vratim ranije, ali nisam uspeo, bilo je dosta problema, trudio sam se, ali eto vratio sam se napokon. Probaću da ne razmišljam o tome i nadam se da se to više neće dešavati.

Za kraj je popularni Šegi uporedio navijače Zvezde i Virtusa.

- Iznenadio sam se kada sam video koliko su navijači Virtusa dobri i koliko su uvek uz klub i igrače, ali za mene je to nešto drugačije. Od malih nogu sam uz Crvenu zvezdu i ne mogu to da uporedim ni sa čim. Volim navijače Virtusa i zahvalan sam im na svemu što nam pružaju, ali Crvena zvezda je Crvena zvezda, to je nešto što ne mogu da uporedim ni sa čim - zaključio je Dobrić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading