LOŠE VESTI IZ MILANA Armani u tesnoj završnici slomio Fener, evo šta to znači za Partizan

23:30 | 22-03-2024

Košarka 0

Italijanski tim dobio izuzetno važan meč.

KK Armani
Printscreen/Twitter

Dve od tri dobre vesti za Partizan večeras. Posle pobeda Monaka i Makabija nad Valensijom i Bajernom, jedna loša je stigla iz Milana gde je Armani u tesnoj završnici slavio protiv Fenerbahčea - 77:76.

Izuzetno je ovo bila važna pobeda za tim Etorea Mesine koji se sada sa učinkom od 14 pobeda i 17 poraza izjednačio sa Partizanom na 10. mestu.

U tom krugu su još i Valensija i Anadolu Efes, ali od svih njih crno-beli imaju bolji međusobni učinak. To znači da bi u slučaju istog odnosa pobeda i poraza, beogradski tim otišao u plej-in.

Bitno je da Partizan drži sve u rukama. U slučaju sve tri pobeda do kraja Evrolige (Olimpijakos i Valensija kod kuće i Alba na strani) bi se plasirao u doigravanje. O drugračijem scenariju nećemo trenutno ni pisati...

Što se tiče utakmice u Milanu, domaći tim je prelomio najpre trojkom Mirotića, potom i poenima Šildsa, da bi trijumf potvrdio španski krilni centar sa linije penala.

Na kraju je Tarik Biberović trojkom na sedam sekundi pre kraja dao malu nadu Feneru, ali je Armani nekako uspeo da preživi.

U pobedničkom timu najefikasniji su bili Nikolo Meli sa 17 poena, Šilds sa dva manje, dok je Mirotić stao na 13.

Kod Fenera 15 je ubacio Skoti Vilbekin, po 13 su dodali Tarik Biberović i Džonatan Motli, dok je naš Marko Gurudić upisao osam poena uz pet skokova i šest asistencija.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading