MONEKE PONOVO IZNENADIO "GROBARE" Oduševljen navijačima, dopao mu se Beograd, druženje sa Lesorom...

19:46 | 25-03-2024

Košarka 0

Moneke je stekao veliku popularnost u Evroligi i trenutno je jedan od najpopularnijih igrača u ovom takmičenju

Čima Moneke
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Košarkaši Baskonije poraženi su tokom prošle nedelje od Partizana u meču 30. kola Evrolige, a nekoliko dana kasnije oglasio se košarkaš španskog kluba Čima Moneke i objavio video iz Beograda. 

Naime, Moneke je jedan od najpopularnijih košarkaša u Evroligi i ima veliki broj "fanova", pa je tako u svom blogu prikazao kako je izgledao njegov boravak u Beogradu.

- Očigledno, oni me vole, a volim i ja da budem ovde. Jedan dečak se fotografisao sa mnom i drhtao, nije mogao da prestane. ludo. Od mene je drhtao. baš ludo. Drago mi je da sam u toj poziciji . izneo  je svoje utiske Čima.

"Ako vidim moje igrače takve, BOLJE DA IH STAVIM NA KLUPU" Željko Obradović ponovo očitao lekciju i otkrio šta ne voli kod svoje ekipe

Potom, na snimku se vidi kako se priprema za meč, drema, snima svoj VLOG, a tokom celog snimka iznosi niz pozitivnih utisaka is prestonice Srbije. Potom, usledili su kadrovi druženja sa navijačima u Areni, zagrevanja, kao i same utakmice.

- Izgubili smo, krivi smo. Bili su bolji tim večeras. Dešava se. Publika je naparavila razliku. Videli ste kakva je bila atmosfera. Ali, imao sam vremena za navijače. Idemo dalje... - rekao je Čima.

Na samom kraju, usledilo je deo na kojem se Moneke nalazi sa nekadašnjim košarkašem Panatinaikosa, Matijasom Lesorom kojeg je čekao meč protiv Crvene zvezde.

Ovo je video koji je Moneke zabeležio iz Beograda: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading