NBA LIGA NA NOGAMA Jokićev najveći rival se konačno vraća na teren

17:34 | 01-04-2024

Košarka 0

Vreme za veliki povratak u NBA ligi.

Jokić
AP Photo/David Zalubowski

Izgradili su tokom svih ovih godina u NBA ligi veliko rivalstvo Nikola Jokić i Džoel Embid. Čini se da je rivalitet dosegao novi nivo prošle sezone kada je naturalizovani Amerikanac (ne)zasluženo došao do MVP nagrade.

Bio je Embid i ove sezone na putu da odbrani prestižno priznanje, ali zbog povrede nije mogao da sakupi dovoljan broj utakmica (najmanje 65) i nagrada će, sva je prilika, po treći put završiti u Jokićevim rukama.

Ipak, dobre vesti za snažnog centra Filadelfije su da se uskoro vraća na teren, pod vinjentom "ekskluzivno" javlja poznati NBA insajder Adrijan Vojnarovski.

Rođeni Kamerunac je van parketa bio još od 30. januara zbog povrede meniskusa koja ga je odvojila sa terena više od dva meseca.

Kako stvari stoje, Embid je počeo da trenira i već će ove nedelje da se vrati na parket. Postoji mogućnost da bude na duelu sa Oklahomom već u utorak noć.

Do povrede je centar Filadelfije prosečno po utakmici beležio 35,3 poena i 11,5 skokova po meču i nesumnjivo bio najbolji igrač lige. Videćemo koliko će mu vremena trebati da se vrati u pređašnju formu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading