ATAMAN BESNEO NA VILDOZU: Ne treba da se buni što ne igra u Evroligi

19:53 | 08-04-2024

Košarka 0

Trener Panatinaikosa posebno nezadovoljan učinkom bivšeg igrača Zvezde...

ataman
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC; Marko Metlaš/Alo!

Malo je reći da se za sada dolazak Luke Vildoze u Panatinaikos nije isplatio. Gotovo neprepoznatljivo igra Argentinac u odnosu na mandat u Crvenoj zvezdi što prilično nervira i trenera Ergina Atamana.

Imao je dosta problema i sa povredama Vildoza koje su ga sprečavale da uhvati pravi ritam. Upravo zbog toga je i ispao iz rotacije "zelenih" kada je u pitanju Evroliga.

Daleko više ga trener Ataman koristi u grčkom prvenstvu, ali ni tamo nije zadovoljan njegovim učinkom. Posebno posle današnje utakmice i teško izvojevane pobede protiv Kolososa (79:74).

- Tragična utakmica, tragično izdanje. Ako mislite da ste veliki i da možete da pobedite bez energije… Videli ste danas kako to izgleda. Srećom smo pobedili. Imam zamerke na račun igrača, a posebno na Vildozu. Luka ne može da ima šut 1/7 iz igre i ne može da se žali što ne igra u Evroligi - besneo je Ataman.

Vildoza je dobio nešto preko 22 minuta na utakmici i za to vreme je upisao skromna tri poena uz po dva skoka i asistencije.

Jasno je da je to veoma malo od jednog od najplaćenijih igrača u ekipi i pravo je pitanje da li ćemo i naredne sezone gledati Vildozu u zelenom dresu...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading