"VEČERAS IGRAMO ZA TEBE" Srceparajuća poruka Miška Ražnatovića pred meč Mege - u čast Miloju

13:53 | 15-04-2024

Košarka 0

Ovog ponedeljka, košarkaši Mege započinju svoju seriju u četvrtfinalu ABA lige, susrećući se s Cedevita Olimpijom u dvorani "Ranko Žeravica" od 20 sati.

Milojević
Marko Metlaš

Ulaz je slobodan, a iz kluba su pozvali navijače da ispune dvoranu i pruže podršku timu, koji će imati dodatni motiv za pobedu.

Plej-of ABA lige je započeo utakmicom između Budućnosti i Zadra, dok će se košarkaši Mege suočiti s Cedevita Olimpijom u Beogradu ovog ponedeljka. Početak meča zakazan je za 20 sati u dvorani "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu.

Ulaz je besplatan, a Megini navijači su pozvani da napune tribine jer će njihova podrška biti ključna za igrače. Posebno će imati dodatnu motivaciju s obzirom na poseban povod - odavanje počasti Dejanu Milojeviću, koji je tragično preminuo od srčanog udara 17. januara.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

DANAS BI MILOJE SLAVIO ROĐENDAN Večno ćemo ga pamtiti po jednog izjavi

Milojević Marko Metlaš
 

Miško Ražnatović, poznati menadžer u svetu košarke, istakao je da će ovaj meč biti posvećen upravo Milojeviću, čiji bi rođendan bio upravo tog dana.

- Večeras igramo za tebe - napisao je Ražnatović.

Milojević je ostavio značajan trag u košarkaškoj zajednici, kako kao igrač, tako i kao trener. Bio je deo Partizana od 2004. do 2006. godine, te je bio ključni član reprezentacije Jugoslavije koja je osvojila Evropsko prvenstvo 2001. godine.

Nakon igračke karijere, prešao je na trenerski posao, započevši u Megi, iz koje je trasirao put ka NBA ligi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading