NESTVARNA NOĆ O KOJOJ ĆE SE PRIČATI Jokić gubio 20 razlike, pa tripl-dablom sravnio sa zemljom Lebrona i Lejkerse (VIDEO)

07:03 | 23-04-2024

Košarka 0

Au, kakva utakmica... Košarkaši Denvera bili su bolji od LA Lejkersa sa 101:99, za 2:0 u prvom kolu plej-ofa

Nikola Jokić i Lebron Džejms
AP/Jack Dempsey

Bila je ovo sve samo ne obična utakmica... Denver nije mogao da se sastavi, igrali su baš loše, ali se sve okrenulo.

Uspeli su da nadoknade čak 20 poena zaostatka i zabeleže 10. vezani trijumf protiv slavnih Lejkersa.

Pobedu Nagetsima doneo je Džamal Marej, koji je u poslednjem napadu na meču pogodio uz zvuk sirene i izazvao neviđeni delirijum u krcatoj "Bol areni".

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ipak, apsolutni junak trijumfa bio je Nikola Jokić, koji je još jednom nestvarnom partijom režirao čudesan preokret tima iz Kolorada. Somborac je meč završio sa impresivnim tripl-dabl učinkom - imao je 27 poena, uz 20 skokova i 10 asistencija.

 

 

Sjajno ga je pratio Majkl Porter Junior koji je ubacio 22 poena, a Marej koji je do samog finiša utakmice bio najgori igrač na terenu (9/24, 0/5 za tri poena), na kraju je ubacio 20 poena.

Na drugoj strani, najefikasniji je bio Entoni Dejvis sa 32 poena i 11 skokova. Međutim, nakon sjajne igre u prvih 25 minuta utakmice, centar Lejkersa se potuno "ugasio", bio je neprimetan u odlučujućim momentima meča. Sjajnu partiju prikazao je Lebron Džejms, koji je meč završio sa 26 poena, osam skokova i 12 asistencija.

Kad je timu išlo loše upravo je Jokić povukao. Lopta je bila sigurna u njegovim rukama i uspeo je da odvede svoj tim do pobede.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Nikola Kalinić
Košarka

UBILI SU NAS Oglasio se Nikola Kalinić

16:40

3 maj, 2024

Košarka

Košarkaš Barselone Nikola Kalinić rekao je posle debakla u četvrtom meču četvrtfinala plej-ofa Evrolige i poraza od 34 razlike (58:92) da ih je Olimpijakos fizički "ubio" na terenu i istakao da ekipa sad želi da iskoristi prednost domaćeg terena za koje se borila tokom regularnog toka sezone.

Komentari(0)

Loading