SMIT IZNEO ŠOKANTNE DETALJE Svedok tuče u "Areni": Lazarević je hteo i mene da udari, ali...

16:00 | 21-05-2024

Košarka 0

Strasti se ne smiruju u vezi sa skandalom iz najveće srpske dvorane.

alo
Alo/ Marko Metlaš

Iako je ovogodišnja ABA liga okončana, i dalje se priča o skandalu koji se dogodio pred treću utakmicu plej-ofa između Partizana i Crvene zvezde u "Beogradskoj areni".

Džejms Naneli i Stefan Lazarević su dali izjave u policiji, a u utorak je to učinio i Džejlin Smit, svedok događaja i čovek koji je prvi "skočio" da razdvoji spomenutu dvojicu. Uvid u dokument je imao portal "Sportal".

OZBILJAN POTRES U PARTIZANU Jaramaz tužio crno-bele!

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Amerikanac sa hrvatskim pasošem je izjavio sledeće:

- Dok smo se kretali hodnikom od naše svlačionice, u trenutku kada smo prolazili pored Zvezdine svlačionice, našalio sam se sa Džejmsom oko njegove frizure i tada je Lazarević izašao i pitao ga šta je bilo na utakmici dva. Tada se Naneli okrenuo ka njemu, pitao ga šta nije u redu. Sve vreme su se jedan drugom unosili u lice, dok ga u jednom trenutku Lazarević nije uhvatio u predelu vrata, nakon čega ga je Naneli udario po ruci, a onda ga je pesnicom udario u glavu kako bi ga sklonio od sebe, dok ga Lazarević i dalje nije puštao i vukao ga je za majicu. Naneli je u jednom trenutku izgubio ravnotežu, okliznuo se i pao, nakon čega je Lazarević skočio na njega. Pokušavao sam da ga povučem Lazarevića, koji je sve vreme pokušavao da udari Nanelija dok je bio na zemlji. Tada su došli ostali igrači iz Zvezde, koji su pomogli da ih razdvojimo. Dok smo ih razdvajali, Lazarević je i mene hteo da udari pesnicom u glavu, ali je promašio - rekao je Smit.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading