EVROLIGA OBJAVILA NOVAKOVU SLIKU SA ZVEZDINE UTAKMICE "Grobari" se momentalno oglasili

15:02 | 19-08-2024

Košarka 0

Ostalo je još malo do početka najelitnijeg evropskog takmičenja

Evroliga

Evroliga je svakim danom sve bliža i bliža. Većina klubova je već sklopila ekipe za narednu sezonu u kojoj se očekuje dosta uzbuđenja. Naši predstavnici će pokušati da ostvare što bolji rezultat, a nije tajna da je i jednima i drugima cilj plasman u Top 8. 

Zanimljivo je da se danas Evroliga oglasila i na društvenim mrežama objavila sliku Novaka Đokovića sa utakmice Crvene zvezde uz opis kako je srpski teniser bodrio crveno-bele prethodne sezone.

Evroliga je potom upitala sve navijače "ko je najpopularnija osoba koja navija za njihov klub?", a odgovori su odmah počeli da se ređaju.

Navijači Partizana su se vrlo brzo oglasili i objavili sliku Đokovića sa jedne od utakmica crno-belih tokom prošle sezone. Poznato je da je Novakov sin Stefan veliki navijač Partizana i da ih možemo često videti na utakmicama ekipe Željka Obradovića.

Takođe su se oglasili i navijači Zvezde sa slikom Luke Dončića, a zatim i navijači Vritusa sa JAnikom Sinerom, dok je Janis Adetokumbo miljenik navijača Panatinaikosa.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading