ZAMENA ZA KAPITENA STIŽE IZ ŠAHTJORA Partizan želi reprezentativca Izraela

11:59 | 28-08-2024

Košarka 0

Reprezentativac Izraela Stav Lemkin nalazi se na meti Partizana

Svetozar Marković

Crno-beli će pokušati da dovedu defanzivca Šahtjora ukoliko kapiten Svetozar Marković napusti klub do kraja prelaznog roka.

Marković je odbio ponudu Makabija iz Tel Aviva od 1.8 miliona evra na ime obeštećenja, uz odličan ugovor namenjen sprpskom štoperu. Pored izraelskog kluba, za Markovića su zainteresovani Rajo Valjekano i Viktorija Plzenj. Španski tim želi da dovede kapitena crno-belih na pozajmicu sa pravom otkupa, dok klub iz Češke nudi 1.5 miliona.

Zbog toga Partizan traži alterntivu, ukoliko se desi da Marković na kraju ode iz Beograda, a izbor je pao na 21-godišnjeg izraelskog reprezentativca koji brani boje Šahtjora.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Posao nije lak, jer Šahtjor je u prvi mah tražio veliko obeštećenje za svog igrača, između dva i tri miliona evra, ali je i ljudima iz ukrajinskog kluba jasno da to nije baš jednostavno, jer Izraelac u poslednjih godinu dana nije mnogo igrao.

Crno-beli, naravno, nisu jedini zainteresovani za Izraelca, koji poseduje i španski pasoš. Njega takođe žele italijanski klubovi Verona i Venecija, ali je, kako trenutno stvari stoje, Partizan možda najbliži dogovoru sa "rudarima" i na putu da zaključi posao.

Lemkin je prošloga leta stigao u Šahtjor iz Hapoela iz Tel Aviva, u transferu vredom 850.000 evra, kao jedan od najvećih talenata izraelskog fudbala, ali je u sezoni za nama upisao tek 246 minuta u novoj sredini.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading