PEŠIĆ POSLAO JASNU PORUKU Ova dva tima zaslužuju da igraju finale Olimpijskih igara

14:00 | 10-08-2024

OI24 0

Svetislav Pešić, selektor Srbije, razgovarao je sa novinarima na konferenciji za medije posle pobede nad Nemačkom

Pešić

Reprezentacija Srbije pobedila je Nemačku rezultatom 93:83 na Olimpijskim igrama u Parizu i osvojila bronzanu medalju.


Svetislav Pešić je na maestralan način postavio taktiku za Nemce i "Orlovi" su zasluženo pobedili dvocifrenom razlikom i došli do bronze. 

IGRAO JE SA TOLIKO PONOSA, STRASTI Američki novinar oduševljen Nikolom Jokićem

Nakon meča, Pešić je na konferenciji za medije poručio:

Pročitajte još:

Pročitajte još:


Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Bogdan je rekao sve, šta da dodam... Pre početka Olimpijskih igara, rekao sam da je ovo jedan od najkvalitetnijih turnira svih vremena. Veoma smo sreći da smo učestvovali na ovom turniru i srećan sam zbog pobede. Od početka do kraja smo kontrolisali utakmicu, odigrali smo sjajno. Igrali smo kao protiv Amerike. Plan je bio da svako ko nas je pratio košarku i ko razume košarku, da zna da je cilj da zauastivamo Šrudera i Franca Vagnera. Odradili smo sjajno, bilo nam je važno da odbranom da donesemo samopouzdanje. Odbrana je organizacija, napad je talenat. Odličan smo posao napravili i svi znaju da imamo veoma dosta talenta u napadu i da to izgleda veoma lako na kraju, ali nije bilo lako. Nemačka je jedan od najboljih timova ikad. Mislim da obe ekipe zaslužuju finale Olimpijskih igara - rekao je Pešić.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Govorio je o novom ugovoru.

- Reprezentacija ima budućnost Nemam plan. Sad je vreme da slavimo olimpijsku medalju. Prvi put u životu ne znam šta ću raditi narednih dana, biću sa prijateljima i porodicom, odmor kao i uvek posle turnira, za dalje stvarno ne znam. Uvek sam na raspologanju reprezentaciji Srbije, videćemo šta će biti. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading