PREDSEDNIK MIKETIĆ PONOSAN Dimitrije, Zvezdino dete, budućnost srpskog boksa!

17:16 | 31-10-2023

Ostali sportovi 0

Na upravo završenom EUBC šampionatu Balkana u omladinskoj i juniorskoj konkurenciji, održanom od 18. do 29. oktobra 2023. godine u rumunskom mestu Ramnicu Valcea, omladinac Bokserskog kluba Crvena zvezda Dimitrije Andrejević osvojio je srebrnu medalju!

Boks
Crvena zvezda

Dimitrije je nastupao u kategoriji do 75 kg u dresu reprezentacije Srbije, prikazao vrhunsku klasu i izmamio gromoglasne aplauze brojne rumunske publike u hali.

- Ovo su rezultati rada naše omladinske škole, koja je potpuno fokusirana na ostvarenje našeg primarnog cilja a to je stvaranje boksera evropske i svetske klase u sali našeg kluba. Energija koju ulažu kako treneri tako i cela uprava kluba i svi projekti koji smo pokrenuli do sada, već su nam doneli vrhunske ekipne rezultate. Evo, posle mnogo vremena Dimitrije nam je doneo i srebrnu medalju sa Balkanskog prvenstva, koja, za sve nas u Crvenoj zvezdi, sija zlatnim sjajem, iako smo sigurni da je zaslužio i više.

14 medalja za Srbiju na šampionatu Balkana u Rumuniji

Boks Crvena zvezda
 

Naš plan je da nastavimo da ulažemo u našu decu, u njihovo, kako sportsko tako i društveno sazrevanje, da promovišemo sport i zdrav način života i što je najvažnije, da se borimo za sjajnu budućnost našeg kluba i srpskog boksa - u jednom dahu rekao je predsednik bokserkog kluba Vladan Miketić.

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informcija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading