ADUT SRBIJE Zvezdin šampion kreće po evropsku medalju u boksu!

11:30 | 09-11-2023

Ostali sportovi 0

Bokserski klub Crvena zvezda danas je ispratio svog najboljeg borca Alekseja Šendrika na put u Crnu Goru , gde će se od 12. do 17. novembra održati Evropsko prvenstvo za seniore i seniorke do 22 godine

Bokserski klub Crvena zvezda
BK Crvena zvezda

Na prvenstvu u Budvi i Podgorici će učestvovati preko 300 boksera i bokserki iz 35 zemalja Evrope koji će se boriti za medalje i nagradni fond u iznosu od 500.000 dolara.

Bokserski klub Crvena zvezda BK Crvena zvezda
 

BOKSERSKI SPEKTAKL U ŠAPCU Održana "Zlatna čivija" u okviru Balkan opena

- Aleksej je aktuelni šampion Srbije u kategoriji do 63.5 kg a ljubitelji boksa u Srbiji znaju da je on jedan od najperspektivnijih seniora u Evropi. Vrhunski je sportista, maksimalno posvećen, vredno i predano radi na ostvarenju ciljeva koje je zacrtao i sa pravom se nadamo da će se na predstojećem Evropskom prvenstvu nastupajući za našu reprezentaciju, iz Crne Gore vratiti sa medaljom oko vrata i obradovati kako nas u crveno-beloj porodici, tako i sve ljude u Srbiji. Upravo smo se iz tog razloga danas na treningu svi okupili, da mu poželimo sreću, i da ga ispratimo baš onako kako dolikuje jednom Zvezdinom šampionu i reprezentativcu Srbije - rekao je Vladan Miketić, predsednik BK Crvena zvezda.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

Komentari(0)

Loading