JAGNJEĆOM GLAVOM ZGROZIO FANOVE Golf zvezda Viktor Hovland objavio na Instagramu fotografiju jela i izazvao brojne komentare (FOTO)

06:30 | 14-12-2023

Ostali sportovi 0

Norvežanin Viktor Hovland (26) iako je na početku golferske karijere, već važi za jednu od najvećih zvezda. U 2023. godini zaradio je neverovatnih 35 miliona dolara, samo od golfa, i to mu je donelo epitet jednog od najbolje plaćenih sportista na svetu.

Hovland
EPA

Mladi Norvežanin poslednjih dana odmara s porodicom u domovini, a privukao je pažnju objavivši snimak obroka na Instagram storiju.

Hovland je objavio kako jede ovčju glavu koja je u vreme Božića tradicionalno norveško jelo. Poznato pod nazivom Smalahove, jelo se poslužuje sa krompirom. Snimak je, u najmanju ruku, zgrozio negove fanove koji negativno komentarisali objavu.

Uprkos tome što je jelo bilo kuvano, crte ovce bile su jasno vidljive dok je obrok „ležao“ na tanjiru. Inače, od epidemije kravljeg ludila, Smalahove se sme spremati samo od jagnjećih glava, ne i od odraslih ovaca.

Meso Printscreen
 

 

Kada su u pitanju sportski uspesi, Hovland je bio najveća zvezda na ovogodišnjem Rajder kupu u pobedi Evrope nad SAD.

Za tri godine, još uviek mladi golfer, zaradio je više od 55 miliona dolara, a većinu u ovoj godini kada je zablistao na velikoj sceni.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading