ŠUMAHER POSLE DESET GODINA U JAVNOSTI? Evo na kom događaju bi mogao da se pojavi

20:20 | 21-01-2024

Ostali sportovi 0

Nemački mediji prenose da bi slavni sedmostruki prvak F1 Mihael Šumaher mogao da konačno bude viđen u javnosti prvi put od teške skijašske nesreće u Francuskoj pre deset godina!

Mihael Šumaher
Tanjug/Ap

Navodno, čuveni as bi trebalo da bude uz svoju ćerku Đinu koja sprema venčanje sa svojim izabranikom Janom Betkeom. Cela porodica je fokusirana i radi na tome da Mihael bude na svečanom činu koji bi trebalo da se održi u vili u Španiji najverovatnije na leto.

Reč je imanju u brdima Palma de Majorke, koju je Šumaherova supruga Korina kupila od predsednika Real Madrida Florentina Pereza još 2018. godine. Kako prenose nemački mediji, vrlo je moguće da je Mihael već prebačen na lokaciju venčanja. Takođe, prostrana kuća izabrana je za venčanje, jer u njoj može da se "instalira" sva medicinska oprema koja je potrebna za negu veliku šampiona. 

OSRAMOTIO KONKURENCIJU Maks Ferštapen piše istoriju Formule 1

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Podsetimo, Šumaher je doživeo nesreću u zimovalištu Mirabel u Francuskoj 29. decembra 2013, zbog čega je dugo vremena bio u komi, a porodica nikada nije objavila tačno zdravstveno stanje bivšeg vozača Formule 1. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading