"POČIVAJ U MIRU, BRATE..." Veljko Ražnatović se oglasio nakon smrti Stefana Savića

12:44 | 25-02-2024

Ostali sportovi 0

Evidentno je da je svima teško palo.

Veljko Ražnatović
Alo

Nedelja, 25. februar, označila je tužan trenutak za domaći sport jer je Stefan Savić, talentovani reprezentativac Srbije i dobitnik bronzane medalje na Svetskom prvenstvu u MMA, preminuo u jutarnjim časovima u svojoj 23. godini.

Smrt ovog mladog borca ostavlja duboku žalost i tugu među njegovim kolegama, prijateljima i obožavaocima. Stefan je ostavio neizbrisiv trag u svetu borilačkih veština, a njegov iznenadni odlazak potresao je mnoge.

Bokser Veljko Ražnatović, koji je takođe aktivan u sportskim krugovima, nije ostao ravnodušan na ovu tužnu vest. On je javno izrazio svoje osećaje u vezi sa gubitkom Stefana Savića, čija smrt je zatekla sportski svet u šoku.

Stefan Savić Printscreen
 

HOROR NA DORĆOLU Evo kako je ubijen Stefan Savić

- Počivaj u miru brate - napisao je Ražnatović na Instagramu, koji je objavio crno-belu fotografiju Stefana Savića u ringu.

- Stefan će zauvek ostati upamćen, ne samo kao šampion, već kao neko ko je dotakao srca svojom dobrotom i ostavio neizbrisiv trag - stoji u njihovoj objavi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

Boks
Ostali sportovi

Ministar sporta Zoran Gajić posetio srpske boks reprezentativce uoči seniorskog EP u Beogradu

15:52

12 april, 2024

Ostali sportovi

“Otvoreni trening” seniorske boks selekcije Srbije (žene i muškarci) uoči početka Evropskog prvenstva za seniore i seniorke 2024. održan je u trening sali Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije. Treningu su prisustvovali ministar sporta u Vladi Republike Srbije Zoran Gajić, državni sekretar Marko Kešelj, predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin, direktor Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije Milan Savić i direktor BSS Mane Marčeta.

Komentari(0)

Loading