TUGA NA DORĆOLU Prijatelji odaju počast, trener ubijenog Stefana nem od bola i tuge (VIDEO)

10:41 | 26-02-2024

Ostali sportovi 0

Tužno...

Stefan Savić
Alo

Stefan Savić, mladi reprezentativac naše zemlje u MMA, tragično je preminuo 25. februara u jutarnjim satima, nakon što je izboden na uglu Dobračine i Dunavske ulice u Beogradu.

Kako Alo! saznaje Stefan je pre kobnog događaja bio u pekari zajedno sa drugom S.M. Kada je izašao došlo je do svađe sa napadačem koji je izvadio nož i u ubo ga u srce. Saviću je drug pokušao da pomogne, ali je i on uboden u nogu.

Dan kasnije, u čast tragično nastradalog borca su se okupili svi njegovi prijatelji, kako bi zapalili sveće na mestu gde je poginuo, i tako mu odali počast.

Spekulisalo se da je do incidenta došlo verovatno nakon svađe u jednom od beogradskih klubova. Svađa se pretvorila u fizički sukob ispred kluba, gde su počeli gurkanje, a zatim su dvojica napadača krenula u poteru za Stefanom duž Dobračine ulice.

Mladi borac je pokušavao da pobegne, ali su ga sustigli, a jedan od napadača mu je zadao ubod nožem.

Nakon što su izvršili napad, napadači su se kretali ka Gundulićevom vencu. Policija je takođe pronašla vozilo u Dunavskoj ulici u vezi sa ovim slučajem.

Napad su izvršila dva NN lica, a jedan od njih je povredio obojicu.

Nažalost, Stefan Savić je preminuo, dok su drugom dijagnostikovane teške telesne povrede i lakše telesne povrede. Istraga je u toku.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading