"ON JE DEČKO ZA PRIMER" Marko Nikolić otkrio priču koja motiviše sve - on je pravi heroj!

10:21 | 15-03-2024

Ostali sportovi 0

On je definitivno primer za sve.

Milan Kravar i Marko Nikolić
Foto: Alo

Alo Sport se danas našao u gostima kod Marka Nikolića, proslavljenog srpskog boksera, a imali smo prilike da se upoznamo i sa momkom čija bi priča mogla da motiviše sve.

Naime, u pitanju je Milan Kravar, momak koji svakoga dana dolazi u salu, te trenira i sparinguje sa ostalim bokserima. Ono što je tužno kod cele situacije jeste da je on u saobraćajnoj nesreći izgubio nogu, ali to ga nije sprečilo da nastavi da predano radi i bude posvećen.

O njemu je u superlativu govorio i sam Nikolić, koji je posebno istakao sve njegove kvalitete.

@alo_portal "ON JE DEČKO ZA PRIMER"Marko Nikolić otkrio priču koja motiviše sve - on je pravi heroj! #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚viral #fypシ #alo #sport #boks ♬ original sound - Alo_portal

- Ovo je naš dečko, iz našeg kluba. Mogu da kažem da je on primer za sve, pogotovo za mlade, sposobne, hrabre, jake, spremne... Pogledajte dečka sa invaliditetom, svaki dan je ovde kod nas. Imao je saobraćajnu nesreću, izgubio je nogu, ali to ga ne sprečava da svaki dan dođe ovde. Dečko je za primer, to ga ne sprečava da dolazi svaki dan, sparinguje i bude primer za sve.

Takođe, Marko je najavio da će upravo Milan boksovati na njegovom oproštaju, što će biti prilika da mnogi na delu vide i čuju priču ovog momka koja motiviše sve.

U narednim danima, na sport.alo imaćete prilike da pročitate opširan intervju sa Markom Nikolićem.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

Komentari(0)

Loading